Website Meesterlijk Publiceren online

Logotype Meesterlijk Publiceren

De website van Meesterlijk Publiceren is een feit! Sinds onze oprichting op 14 oktober 2013 hebben wij hard gewerkt, niet alleen aan de (gelukkig vele) eerste opdrachten die wij ontvingen, maar ook aan de totstandkoming van deze website. Johan Kleene van Kleene digitale communicatie verzorgde het ontwerp en de techniek ervoor. Hij maakte tevens ons logo en onze huisstijl.

Logo

De aanhalingstekens uit het logo symboliseren het feit dat onze bedrijfsactiviteiten erop gericht zijn om onze klanten aan het woord te laten. Immers, wij werken aan leermiddelen die voor 100% eigendom van onze klanten blijven en beogen daarbij hun onderwijsvisie, -wensen en -eisen optimaal en professioneel via de leermiddelen tot uitdrukking te laten komen. Om dat doel te bereiken geven wij onze klanten dan ook letterlijk regelmatig het woord. Door veel te vragen, terug te koppelen en goed te luisteren voor en tijdens het ontwikkel- en publicatieproces kunnen wij de leermiddelen de door hen gewenste effecten te geven.

De verschillende kleuren waaruit de aanhalingstekens zijn opgebouwd vertegenwoordigen het scala aan diensten en mogelijkheden die Meesterlijk Publiceren biedt, en waar onze klanten een keuze uit kunnen maken. De kleuren verwijzen tevens naar de mogelijkheden om het lesmateriaal full colour te laten vormgeven en printen, als e-book te publiceren of anderzins digitaal te laten verschijnen.

Uw mening

Wij zijn benieuwd naar wat u, als bezoeker van onze site, van www.meesterlijkpubliceren.nl en van ons dienstenaanbod vindt. Omdat wij onze bezoekers en klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn, nodigen wij u dan ook van harte uit om uw eerlijke mening en eventuele suggesties aan ons door te geven via info@meesterlijkpubliceren.nl of het contactformulier. Wij stellen uw reactie zeer op prijs!

 

 

 

Terug

Naar boven