Onze werkwijze

Afstemming

Samen met onze klanten bespreken wij, aan de hand van de specifiek voor hen geldende situatie, de behoefte, wensen en ideeën op het gebied van leermiddelenontwikkeling en/of -publicatie in eigen beheer. Ook tijdens de uitvoering van opdrachten zijn wij regelmatig met onze klant in contact: wij bespreken de voortgang, toetsen of de opdracht naar wens wordt uitgevoerd en waar nodig stellen wij zaken bij.

Auteursrechten

In tegenstelling tot wat het geval is bij reguliere (educatieve) uitgeverijen behouden onze klanten alle (auteurs)rechten op de door hen ontwikkelde content. Vormgeving die door Meesterlijk Publiceren is verzorgd blijft daarentegen wel eigendom van Meesterlijk Publiceren.

Partners

Met het oog op het specialistische karakter van veel onderdelen van onze dienstverlening voeren wij niet alle diensten zelf uit. Wij beschikken over een groot netwerk aan specialisten met wie wij samenwerken, zoals educatieve vormgevers, printpartners en educatieve softwareontwikkelaars. Afhankelijk van de kenmerken van een project en de wensen van onze klant kiezen wij zorgvuldig die partners die voor dat specifieke project het beste resultaat kunnen bewerkstelligen.

Naar boven